воскресенье, 10 августа 2014 г.

Конкурс на участь у одному з 4-х навчальних візитів "Виклики після Євромайдану: Схід і Захід разом"


Фонд Освіта для Демократії (Варшава, Польща), Громадський Сектор Євромайдану, Мережа «Громадські Ініціативи України» та Товариство Лева (Львів) в рамках проекту «Виклики після Євромайдану – громадський сектор у дії» котрий реалізується за підтримки Фонду Міжнародної Солідарності (SolidarityFund.PL) оголошують конкурс на участь у одному з 4-х навчальних візитів «Виклики після Євромайдану: Схід і Захід разом», які відбудуться у вересні — жовтні 2014 року в містах: Львів, Рівне, Суми та Херсон.

 Мета навчальних візитів познайомити учасників навчальних візитів з досвідом та здобутками неурядових організацій, неформалізованих ініціатив, органів місцевого самоврядування та медіа організацій для знайомства з найбільш успішними ініціативами, мультиплікації успішних ініціатив, започаткування співпраці та ініціювання спільної діяльності в майбутньому.

Тривалість кожного навчального візиту — 5 днів.

 Навчальні візити відбуватимуться у форматі коротких (1,5 — 2,5 годинних) зустрічей з представниками місцевих організацій, відвіданням офісів цих організацій, знайомство з досвідом організацій, участі в подіях, які проводитимуть місцеві організації. Також передбачається щонайменше одна публічна подія за участю учасників навчального візиту, на яку будуть запрошені місцеві активісти та представники організацій міста та області в якому перебуватимуть учасники візиту.

 Впродовж навчального візиту учасники також матимуть можливість познайомитись з культурними особливостями регіону, відвідати визначні пам’ятки міста, познайомитись з культурними ініціативами міста та області.

Географічні пріоритети:

На візит у Львів та Рівне пріоритет надаватиметься учасникам, які проживають у Автономній республіці Крим, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях

На візит у Суми та Херсон пріоритет надаватиметься учасникам, які проживають у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

До участі у навчальному візиті запрошуються представники громадських організацій, волонтери, активісти неформалізованих рухів (авто-майдан, Євромайдан, ініціативи що допомагають переселенцям, військовим…). Для участі в конкурсі на участь в навчальному візиті, просимо заповнити одну з 4-х онлайн анкет:

 Он-лайн анкета на участь в навчальному візиті у Львові
 Он-лайн анкета на участь в навчальному візиті в Рівному
 Он-лайн анкета на участь в навчальному візиті в Сумах
 Он-лайн анкета на участь в навчальному візиті в Херсоні

Термін подання заявок – до 31 серпня 2014р.

Участь у навчальному візиту (проїзд, проживання та харчування) повністю покривається за рахунок організаторів. Усі учасники конкурсу будуть поінформовані про результати відбору.


За додатковою інформацією звертайтесь до:
 Юрій Степанець
vinmonp@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий