четверг, 23 октября 2014 г.

Зустрічі в рамках кампанії «Голосуй чесно» 23 жовтня





 23 жовтня активісти кампанії «Голосуй чесно» та «Не продавай свій голос - отримай більше після виборів!» відвідали Драбів та Чорнобай. Слід відзначити, що багато людей вже визначилися, за кого голосуватимуть, але ще є особи, чий вибір буде зупинено на котромусь з кандидатів саме 26 жовтня. Дехто з людей не приховує та називає своїх фаворитів виборчих перегонів. Наша мобільна команда працювала саме на активізацію мотивування українців не бути байдужими, прийти 26 жовтня на виборчу дільницю та ЧЕСНО проголосувати за гідних.


 
 Містечко Катеринопіль та його мешканці більше приділяють увагу політичним партіям, аніж кандидатам по мажоритарному округу. Так 196-й округ сперечався за тих, кого буде обирати вся країна, а не про одного представника від округу. В активістів склалося враження, що виборці просто знають, хто може стати переможцем.
 
 
 
Приємною робота в маленьких райцентрах є й тому, що люди радо та схвально сприймають молодих, активних волонтерів кампанії «Голосуй чесно!», а також надають корисну інформацію про мі місця, де більше скупчення людей, де можна навіть залишати інформаційні листівки, сувенірну продукцію. До активістів кампанії підходять і підлітки, котрі не голосуватимуть, але волонтери не відмовляють бажаючим бути українцями, мати свідому громадянську позицію та подарувати стрічку на згадку про кампанію «Голосуй чесно!».

 Проект «Голосуй чесно! – Обирай гідних» реалізується за ініціативи Всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України» та Громадського сектору Євромайдану.

Регіональними партнерами в Черкаській області є Академія стратегічних досліджень (АСД) та Асоціація незалежних творчих ініціатив (АНТІ).
Проект реалізується за підтримки Національного фонду в підтримку демократії (NED).

Комментариев нет:

Отправить комментарий