суббота, 25 октября 2014 г.

"Не продавай свій голос!" під першим снігом



24 жовтня волонтерів кампанії «Голосуй чесно» та «Не продавай свій голос - отримай більше після виборів»! чекав погодній сюрприз: перший сніг впевнено покрив Умань, Монастирище, Маньківку, Тальне.
 

Активісти протягом роботи відмітили, що молоді уманчани активно ставляться до участі у виборах, орієнтуються у великій кількості передвиборчої інформації. Найприємнішою у волонтерів акції стала думка про те, що більшість молоді вірить у вартість власного голосу.
У м. Тальному траплялися випадки, коли люди попри непогоду зупинялися, дискутували з волонтерами та висловлювали думку про розчарування політиками, недовірою до можливості змін. Слід зазначити, що 24 жовтня – останній день політичної агітації, тому відчувалася втома людей від інформаційного перенасичення. 
 
У м. Жашкові волонтери давали відповіді на численні запитання пересічних громадян, запрошували до участі на виборах, спонукали людей старшого віку активізуватись та робити свідомий і чесний вибір. У кожному місці перебування волонтерів не знайшлося ЖОДНОЇ людини, котра б різко негативно сприймала появу акції «Голосуй чесно!», а також всі учасники акції раділи з нагоди отримати патріотичну стрічку та бути частиною великої української кампанії «Голосуй чесно» та «Не продавай свій голос - отримай більше після виборів»!
 
 Проект «Голосуй чесно! – Обирай гідних» реалізується за ініціативи Всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України» та Громадського сектору Євромайдану.

Регіональними партнерами в Черкаській області є Академія стратегічних досліджень (АСД) та Асоціація незалежних творчих ініціатив (АНТІ).
Проект реалізується за підтримки Національного фонду в підтримку демократії (NED).


Комментариев нет:

Отправить комментарий